Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

De huidtherapeut

De huidtherapeut

Zehra Inanli

Mijn naam is Zehra Inanli, de huidtherapeut. Mijn opleiding heb ik aan de hogeschool te Utrecht gevolgd waar ik in 2004 mijn hbo-diploma Huidtherapie in ontvangst heb mogen nemen. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij een algemene huidtherapiepraktijk, een dermatoloog en een plastisch chirurg. Sinds 2004 ben ik werkzaam als huidtherapeut en zelfstandig ondernemer in Culemborg.

De Wet BIG
In de wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, de BIG wet, worden de eisen uiteengezet waar elke huidtherapeut aan moet voldoen. Het vak is dan ook goed beschermd. Alleen wanneer je beschikt over het wettelijk erkende hbo-diploma Huidtherapie mag je de titel voeren en het vak beoefenen.

Kwaliteitsregister Paramedici
Als gediplomeerd huidtherapeut sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De organisatie stelt scherpe eisen en waarborgt de kwaliteit van alle huidtherapeuten door middel van periodieke toetsing, cursussen en nascholingstrajecten. Hiernaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ik volledig achter de beroepscode en gedragsregels die zij voorschrijven.

Nadruk op kwaliteit
De ontwikkelingen in de huidtherapie staan niet stil. Nieuwe behandelmethoden en technische innovaties zorgen ervoor dat het beroep altijd leuk en uitdagend blijft. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van de nieuwste PicoWay laser om tatoeages te verwijderen.

Helder en duidelijk
Transparantie en duidelijkheid heb ik hoog in het vaandel staan. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling. Daarom zorg ik er altijd voor dat het behandeltraject, de bijbehorende kosten en het beoogde resultaat duidelijk en helder naar voren komen. Ik houd altijd rekening met het feit dat elke huid uniek is en een toegespitste benadering verdient.

Onze filosofie

H

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.
-

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.