Behandelplan

Behandelplan

Voor een optimaal resultaat

Of u nu door een arts óf uit eigen beweging kiest voor Inanli Huidtherapie, soms is het nodig om een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog te hebben. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om een duidelijk traject en behandelplan op te stellen.

 

Intake

Het eerste bezoek aan de praktijk staat in het teken van het intakegesprek en het in kaart brengen van de situatie. Tijdens de eerste kennismaking worden uw gegevens genoteerd en uw situatie zorgvuldig in beeld gebracht. Dit wordt o.a. gedaan door de huid te palperen. De conclusies uit deze analyse vormen de basis voor het behandelplan. Wij stellen een diagnose, bepalen het aantal nodige behandelingen en leggen u precies uit wat u kunt verwachten. Ook de kosten worden volledig uiteen gezet.

 

Doorverwijzing

U heeft geen verwijzing nodig om bij Inanli Huidtherapie een behandeltraject aan te gaan. Wanneer u een behandeltraject aangaat op basis van een doorverwijzing van een arts, een paramedicus of een dermatoloog wordt deze op de hoogte gehouden van uw voortgang door middel van tussentijdse rapportages.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.