De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

Belangenbehartiging

Inanli Huidtherapie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De NVH is de beroepsvereniging die opkomt voor de belangen van alle huidtherapeuten in Nederland. De vereniging richt zich op het ontwikkelen van kwaliteitsbeleid en organiseert bij- en nascholingsprojecten voor de leden. Bovendien is de NVH aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici.

 

Stichting Kwaliteitsregister Paramedici

‍De NVH is vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici (SKP). Het register is in feite een keurmerk voor gediplomeerde paramedici zoals huidtherapeuten. Wanneer de paramedicus volgens de wet BIG beschikt over een wettelijk erkend diploma wordt deze opgenomen in het kwaliteitsregister. De stichting controleert om de 5 jaar of de paramedicus beschikt over actuele kennis en voldoende ervaring.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.