Definitief ontharen

Definitief ontharen

Gemiddelde duur: 8 tot 10 behandelingen

Met definitief ontharen worden ingegroeide haren en stoppels verleden tijd. Dankzij de High Power LightSheer Diode laser zorgen wij voor veilig, effectief en definitief ontharen.

 

Behandeling

De behandelingen worden uitgevoerd met de Lumenis LightSheer Diode laser, welke uitermate geschikt is voor het bereiken van permanente haarreductie. De geïntegreerde contactkoeling, instelbare pulseduur en fluence zorgen voor een optimaal resultaat. De LightSheer wordt gezien als ‘de gouden standaard’ voor permanente haarreductie (alleen bij donkere haargroei) en is effectief, veilig en snel.

 

Voordelen van definitief ontharen

  • FDA* goedgekeurd voor permanente haarreductie bij huidtype I t/m VI
  • FDA goedgekeurd voor ingegroeide haren (pseudofolliculitis barbae)
  • Contactkoeling
  • Pulsduur en fluence instelbaar
  • Veilig

 

* FDA staat voor Food and Drug Administration en valt onder de federale overheid van de Verenigde Staten dat onder meer de kwaliteit en de behandeling van medische producten en cosmetica in de breedste zin van het woord controleert. De FDA zorgt ervoor dat de regels in de Public Health Service Act worden nageleefd.

 

Zonblootstelling

Voor het beste resultaat is het van belang dat 4 weken voor aanvang én vier weken na afloop van de behandeling de zonnebank en direct zonlicht vermeden worden. Ook is het gebruik van bruiningscrèmes in deze periode niet mogelijk. Indien de behandeling in het gezicht plaatsvindt dient de huid dagelijks beschermt te worden met zonnebrandcrème (factor 50).

 

Haar verwijderen voor en tijdens de behandeling

Haren dienen 2 weken voor aanvang van de eerste behandeling niet meer te worden geharst of geëpileerd. Het gebruik van een scheermes, schaar of ontharingscrème is wel mogelijk.

 

Oliën, make-up, crème en bodylotion

Twee weken voor aanvang van een behandeling wordt het gebruik van etherische oliën afgeraden. Op de dag van de behandeling adviseren wij u om geen make-up en/of bodylotion te gebruiken.

 

Nabehandeling

Direct na afloop van de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn. Dit effect verdwijnt na een paar uur vanzelf. Als nabehandeling kan gebruik worden gemaakt van een coldpack, aloë vera gel/-crème of een aftersun.

 

Duur en resultaat

U ziet niet direct resultaat na de behandeling. De behandelde haren zijn na de laserbehandeling in de huid verschroeid en heeft ongeveer 2 weken de tijd nodig om uit te vallen. Afhankelijk van de structuur van de haarzakjes, hoeveelheid haren en type huidskleur zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Hiermee kan een gemiddelde haarreductie van 80% tot 90% bereikt worden.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.