Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

De praktijk

De praktijk

Een begrip in Utrecht, den Bosch en omgeving

De ligging
Inanli Huidtherapie is gevestigd in Culemborg. De praktijk ligt dicht bij de snelweg en is goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Culemborg ligt precies tussen Utrecht en den Bosch, waardoor de praktijk voor iedereen in de regio makkelijk te vinden is.

Het pand
Kenmerkend voor de praktijk is de laagdrempelige en open uitstraling, Patiënten kunnen zelf de keuken inlopen voor een kop koffie of thee. De wachtkamer beschikt over comfortabele stoelen en uiteraard zijn alle sanitaire voorzieningen aanwezig.

De behandelruimte
De behandelruimte heeft een rustige en serene uitstraling en is voorzien van de nieuwste apparatuur en een comfortabele behandelbank. Er is veel zorg besteed aan de verlichting van de ruimte. In tegenstelling tot normale lampen bootsen de speciale lampen in de behandelkamer natuurlijk daglicht na. Dit zorgt ervoor dat details op de huid beter waarneembaar zijn, wat de kwaliteit van de behandeling ten goede komt.

De apparatuur
Inanli Huidtherapie maakt alleen gebruik van apparatuur die aan alle wettelijke gestelde eisen voldoet. Alle instrumenten worden na de behandeling zorgvuldig gereinigd. Ook de dermatologische producten die tijdens en na de behandeling gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit.

Onze filosofie

H

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.
-

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.