Schoonheidspecialist

Schoonheidspecialist

Samenwerking

Als schoonheidsspecialist is een samenwerking met een huidtherapeut een goede manier om uw dienstenaanbod uit te breiden. Wij komen graag bij u op locatie en presenteren onszelf als medewerker als u daar voor kiest. Met Inanli Huidtherapie is het als schoonheidspecialist niet langer nodig om klanten door te verwijzen; voortaan kunt u tegen competitieve prijzen beschikken over een gediplomeerd huidtherapeut.

 

Waarom Inanli Huidtherapie?

Inanli Huidtherapie is gespecialiseerd in laserbehandelingen. Wij hebben ervaring met de nieuwste behandeltechnieken en beschikken over professionele apparatuur om die op locatie uit te kunnen voeren.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Inanli Huidtherapie hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering, heldere communicatie en herkenbaarheid. Zo vinden wij het belangrijk dat de patiënt tijdens de gehele behandeling beschikt over dezelfde huidtherapeut en informeren wij de patiënt vooraf over de behandelmethode, onze werkwijze, het beoogde resultaat en de kosten.

 

Samenwerking

Wij werken met verschillende organisaties verspreid over heel Nederland. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.