Permanente make-up (PMU) verwijderen?

Permanente make-up (PMU) verwijderen?

Met de zeer veilige en snelle picoseconde techniek kunnen wij uw PMU verwijderen. Hier gebruiken wij de PicoWay laser voor.

 

Indicaties

Indicaties kunnen zijn: 

  • Wenkbrauwen
  • Lipliners
  • Sproeten (getatoeëerd)
  • Moedervlekken (getatoeëerd)

 

Behandeling

Tijdens de behandeling worden zeer korte (picoseconde) laserpulsen gebruikt om de PMU te verwijderen. Deze unieke werkingsmechanisme zorgt ervoor, dat de energie een fotomechanische impact heeft op de tatoeage inkt / PMU, waardoor deze in zeer kleine partikels afbreekt. Het lichaam ruimt deze kleine inktdeeltjes op en voert het via een natuurlijke weg af

Tijdens de behandeling kunt u een warmteprikkel / het gevoel van warme elastiekjes, die tegen de huid schieten ervaren. Na de behandeling is de huid licht gezwollen en rood. Dit trekt meestal met een á twee uur weg. Er ontstaan geen korstjes, blaasjes en blaren na de behandeling.

Wanneer de roodheid en eventuele irritatie verdwenen is, mag u zich indien gewenst, opmaken en of insmeren met uw verzorgingsproducten.

 

Duur en resultaat

Er zijn meerdere behandelingen nodig om de PMU volledig te kunnen verwijderen. Gemiddeld aantal behandelingen kunnen variëren van 5 tot 7 keer.

De behandelingen worden met tussenpozen van 6 weken uitgevoerd.

U dient uw huid 4 weken voor tot 4 weken na de laserbehandeling te beschermen met een UV-protector (voorkeur zonnebrandcrème met een UV-A en UV-B filter factor 50) en niet in de zon en zonnebank te liggen. Dit ter voorkoming van eventuele complicaties, zoals pigmentverschuivingen na de behandeling en verbranding van de huid tijdens de behandeling.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.