Ons team

Zehra Inanli

Eigenaar, Huidtherapeut

Ons Team
Ik ben sinds 2004 werkzaam als Huidtherapeut in mijn praktijk in Culemborg. In 2022 ben ik met veel plezier mijn tweede vestiging in Gorinchem begonnen.

Ik heb mijn 4-jarige studie Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Als Huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij de Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Daarnaast ben ik aangesloten bij zorgverzekeraars en worden sommige behandelingen vergoed vanuit de aanvullende dekking (afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden).

Een huidtherapeut is een paramedische specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. In mijn praktijk voer ik zowel medische als esthetische behandelingen uit. Ik heb me gespecialiseerd in het gebruik van licht- en laserapparatuur bij de behandeling van huidaandoeningen. Mijn expertise omvat onder andere lichttherapie bij acne, lasertherapie bij tatoeages, ongewenste haargroei, couperose, pigmentvlekken, schimmelnagels en littekens.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.