Laserbehandelingen

Laserbehandelingen

Minimaal ongemak, maximaal resultaat met onze laserbehandelingen

De eerste lasers voor laserbehandelingen van huidaandoeningen werden in de jaren zestig op de markt gebracht. Deze eerste generatie lasers waren bedoeld voor het verwijderen van pigmentvlekken en tatoeages. Al snel volgde nieuwe soorten lasers die een oplossing boden voor overtollig haar en rimpels. Ook huidvernieuwing, verstrakken van het huid, verkleinen van de poriën en het egaliseren van teint werd mogelijk. Ontwikkelingen in de lasertechnologie hebben er toe geleid dat een breed scala huidtherapeutische aandoeningen met speciaal ontwikkelde lasers (v.b. de PicoWay laser) effectiever te behandelen zijn.

 

Laserbehandelingen met de Fractional CO2 & PicoWay laser

De Fractional CO2 laser kan worden gebruikt voor o.a. het verwijderen van wratten en huidverbetering (huidverjonging en rimpels). De PicoWay laser kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals: het verwijderen van (gekleurde) tatoeages, pigmentvlekken (zonnevlekken, melasma, ouderdomsvlekken en sproeten), littekens, rimpels en brandwonden. Daarnaast stimuleert het de huidversteviging en huidverjongingsproces.

 

Het verschil tussen Fractional CO2 & PicoWay laser

De ablatieve laser (Fractional CO2) verwijdert nauwkeurig dunne lagen van de opperhuid. De huid geneest gemiddeld binnen enkele dagen. Een non ablatieve laser (PicoWay) beschadigt de opperhuid niet, waardoor de opperhuid intact blijft en dieper gelegen structuren worden aangedaan. De huid zal hierdoor sneller herstellen.

 

Laserbehandelingen

De laser maakt minuscule perforaties in de huid waarna de energie van de laser zich onder de opperhuid verspreidt. De specifieke samenstelling van de laserstraal zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een litteken soepeler en een ‘verslapte huid’ strakker wordt. Ook zorgt de laser voor afbraak van ongewenste pigmentvlekken.

 

Laserbehandelingen met alléén de beste apparatuur

Inanli Huidtherapie maakt alleen gebruik van de beste laserapparatuur in combinatie met speciale toepassingstechnieken om maximale resultaten te behalen en de patiënt zo min mogelijk ongemak te laten ervaren.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.