Doorverwijzing

Doorverwijzing

Betrokkenheid

Als verwijzend paramedicus, arts, dermatoloog of chirurg bent u graag betrokken bij de doorverwijzing en voortgang van uw patiënt. Wij onderhouden dan ook graag contact met u. Telefonisch, schriftelijk, via de mail of app houden wij u graag op de hoogte.

 

In samenspraak

Wij vinden het belangrijk dat u als zorgverlener op de hoogte bent van het traject dat wij samen met de patiënt aangaan. Wanneer nodig nemen wij, met toestemming van de patiënt, contact met u op om het behandelplan met u te bespreken.

 

Betrokkenheid

De patiënt is gebaat bij een goede samenwerking. Wij hechten er daarom veel waarde aan om de zorgverlener te betrekken in het behandelplan. Doorlopende communicatie en rapportage is essentieel zodat u de regie blijft houden.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.