Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Doorverwijzing

Doorverwijzing

Betrokkenheid

Als verwijzend paramedicus, arts, dermatoloog of chirurg bent u graag betrokken bij de voortgang van uw patiënt. Wij onderhouden dan ook graag contact met u. Telefonisch, schriftelijk, via de mail of app houden wij u graag op de hoogte.

In samenspraak
Wij vinden het belangrijk dat u als zorgverlener op de hoogte bent van het traject dat wij samen met de patiënt aangaan. Wanneer nodig nemen wij, met toestemming van de patiënt, contact met u op om het behandelplan met u te bespreken.

Betrokkenheid
De patiënt is gebaat bij een goede samenwerking. Wij hechten er daarom veel waarde aan om de zorgverlener te betrekken in het behandelplan. Doorlopende communicatie en rapportage is essentieel zodat u de regie blijft houden.

Onze filosofie

H

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.
-

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.