Permanente make-up

Permanente make-up

Gemiddelde duur: 2 á 3 behandelingen

Permanente make-up, oftewel het aanbrengen van pigment in de lederhuid, is een behandeltechniek dat wordt ingezet voor het verfraaien van de wenkbrauwen, hairstrokes, ooglijnen, lippen en tepelhoven met een natuurlijke resultaat.

 

Het verschil tussen permanente make-up en tatoeage

Permanente make-up vertoont veel overeenkomsten met tatoeëren, maar wordt voor andere doeleinden ingezet. Een belangrijk verschil is dat het aangebrachte pigment binnen 1 tot 4 jaar afbreekt omdat het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is permanente make-up niet definitief zoals een tatoeage. Tevens heeft permanente make-up een softere look t.o.v. tatoeage.

 

Behandeling

Tijdens de intake kijken wij samen naar uw persoonlijke wensen, mogelijkheden en de punten waar rekening mee gehouden moeten worden. Vervolgens wordt de vorm en de kleur van het pigment in kaart gebracht. De aan te brengen correctie wordt eerst op de huid getekend om zo een goed beeld te verkrijgen van het eindresultaat. Pas wanneer u tevreden bent met de tekening wordt er daadwerkelijk overgegaan op het aanbrengen van de make-up.

 

Duur en resultaat

Voor het aanbrengen van de make-up zijn meestal 2 á 3 behandelingen nodig. De huid heeft 4 á 6 weken nodig om te herstellen voordat de volgende behandeling uitgevoerd kan worden. Het resultaat zal in de eerste week aanzienlijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van minimaal 4 weken het eindresultaat van de pigmentatie zichtbaar zijn.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.