Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Gemiddelde duur: 2 behandelingen

De zichtbare effecten van huidaandoeningen, littekens of bepaalde kleurafwijkingen kunnen door middel van camouflagetherapie aanzienlijk verminderd worden. Door gebruik te maken van make-up worden de huidafwijkingen gecamoufleerd. Wij werken met minerale make-up van Youngblood. Het assortiment bevat zowel losse als compacte producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en elke gewenste dekking. Youngblood is geschikt voor alle huidtypen (gevoelig, normaal, droog of vet), maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor de allergische huid. De producten zijn dierproefvrij.

 

Huidtherapeutische camouflagemiddelen

In tegenstelling tot de meeste make-up producten bevatten de minerale poeders en foundations die gebruikt worden binnen de praktijk veel hogere concentraties pigment. Bovendien is Youngblood vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Als extra pluspunt hebben de zuivere mineralen een beschermende eigenschap tegen schadelijke invloeden van de zon en daarnaast geen verstoppende werking op de huid, waardoor het geen acne kan veroorzaken (niet-comedogeen).

 

De camouflagetherapie behandeling

In de meeste gevallen volstaan 2 behandelingen bij camouflagetherapie. Tijdens de eerste behandeling bekijken wij de huidsituatie en bepalen wij samen met u welke kleur het beste bij u past. De make-up wordt met een speciale techniek aangebracht waardoor deze beter hecht. Tijdens de tweede behandeling leren wij u de aanbrengtechniek zodat u het zelf kunt gaan toepassen.

 

Resultaat

Het is belangrijk om te vermelden dat camouflage puur cosmetisch van aard is en de oorzaak van de huidaandoening, het litteken of de kleurafwijking niet wegneemt. Het toepassen van camouflagetherapie zorgt er wel voor dat de aandoening of afwijking niet of nauwelijks meer zichtbaar is zonder de huid te irriteren.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.