Cryolipolyse

Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeltechniek voor plaatselijke reductie van vetcellen door koeling. Apoptose: Cryolipolyse induceert apoptose alleen in de vetcellen. Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk verminderd, zonder dat daarbij het omliggende weefsel beschadigt.

 

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Tijdens het begin van de behandeling kunt u tintelingen, een onaangenaam gevoel en kou ervaren. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel van het lichaam intens wordt gekoeld.

 

Zijn er ook bijwerkingen?

Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje gekneusd aanvoelen. Bij sommige mensen kan een blauwe plek of roodheid van de huid in het behandelgebied ontstaan. Dit kan even aanhouden.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Enkele weken na de Clatuu behandeling kunt u veranderingen waarnemen. Optimaal resultaat wordt bereikt na 2-3 maanden. Na 2 maanden kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanvullende behandeling na 2 maanden zal het resultaat versterken.

 

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik voor en tijdens de behandeling treffen?

Cliënten die zwanger zijn, gevoeligheid voor kou hebben, lijden aan een auto-immuun ziekte etc. zullen niet voor de behandeling in aanmerking komen. Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een uw huidtherapeut te bespreken of een behandeling is toegestaan.

Onze filosofie

 
 

Transparant

Transparantie en duidelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een duidelijk beeld hebben van de behandeling.

 

Bereikbaar

Patiënten kunnen ons direct en eenvoudig vragen stellen en een afspraak plannen via de mail of WhatsApp. Voeg ons nummer toe om met ons te kunnen appen.

 

Gekwalificeerd

Onze kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.